KFUM Uppsala KFUM Uppsala

Translate

Jobba hos oss

 Vill du jobba på Alnäs?

För att arbeta på Alnäs sommaren 2018 som ledare/praktikant ska du vara född 2001 eller tidigare. Vi söker dig som brinner för att lägret på Alnäs ska bli barnens bästa sommarlovsvecka. Det är en fördel om du har vana av att jobba med barn, men det är inte ett krav för att arbeta på våra allmänna läger. Ska du arbeta på något läger med specialinriktning är det ett krav att du har utbildning inom området, t ex Svenska Seglarförbundets utbildning, för att arbeta på seglarlägret. Vi begär utdrag ur polisens register på alla som ska arbeta på Alnäs dagläger.

Ansökan för sommaren 2018 kommer enbart att ske via webben. Alla ledare, såväl du som söker för första gången till dig som jobbat på Alnäs tidigare, ska fylla i din ansökan på webben.

De nio lägerveckorna 2018 är mellan vecka 25 – 33 (18 juni - 17 augusti).

Länk till ansökningsformulär kommer att finnas på den här sidan under perioden 15 december 2017 till 31 januari 2018. Därefter stängs ansökningen. Vi kommer att återkomma med besked om alla ansökningar i början på Mars på telefon eller e-post.

Länk till ansökningsformulär: http://www.trippus.se/web/registration/Registration.aspx?view=registration&idcategory=Z0gdB/A67kivfbyjXR+dIQ==&ln=swe

Sommarjobb på Alnäs
Du som går ut 9:an våren 2018 kan söka placering på Alnäs via kommunens sommarjobbsplatser. Vi har ett litet antal platser att erbjuda. För att vara aktuell ska du maila in din ansökan till Alnäs på e-post: alnas@kfumuppsala.se senast den 31 januari 2018 och sedan även söka sommarjobb via kommunen (sommarjobb). I ditt mail till oss ska du ange person- och kontaktuppgifter, vilket läger du är intresserad av, om du har tidigare erfarenheter/utbildningar/kurser som är relevanta samt en motivering varför du tycker att du skulle passa bra på Alnäs.