KFUM Uppsala KFUM Uppsala

Translate

Teambuilding

Samarbete och Grupputveckling på Alnäs

Teambuilding är den process som gör ett lag av individer och som får alla att sträva mot samma mål. Problemlösning av gemensamma uppgifter, ackompanjerat av glada skratt, är en utvecklande upplevelse man bär med sig länge. Uppgifterna är både intellektuellt och fysiskt utmanande, men på en rimlig nivå anpassad efter gruppen.

Varje gruppmedlem kommer att kunna bidra med sin speciella kompetens. Målsättningen är att varje deltagare efter ett pass ska ha fått stärkt tilltro till sin egen och gruppens förmåga att växa.

Övningarna vänder sig till alla grupper, både inom näringslivet och till laget i idrottsföreningen. Tillsammans med en instruktör möter gruppen ett antal utmaningar, alla med den gemensamma nämnaren att det bara finns ett sätt att lösa problemet – att samarbeta.

Teambuilding kan vara ett nyttigt energitillskott till gruppen som arbetat många år tillsammans eller ett avstamp för den nystartade gruppen.

 

Specialpaket/mångkamp

Våra kunniga instruktörer kan kombinera äventyrsbanor och samarbetsövningar med olika svårighetsgrad och ”fearfactor”. Detta gör att möjligheterna är i stort sett oändliga.  Hör av dig så lämnar vi förslag och pris på ett specialpaket utifrån Era önskemål.

 

TRYCK HÄR FÖR ATT SE ALLA PRISER:

Priser 2018