KFUM Uppsala söker en föreningsadministratör

20 december 2022

KFUM Uppsala utgörs av åtta föreningar som tillsammans erbjuder ett tjugotal olika verksamheter, däribland en friluftsgård med stor daglägerverksamhet, en fritidsgård, ett kulturhus och flera olika idrottsföreningar.

KFUM är en del av världens äldsta och största ungdomsrörelser och jobbar utifrån en helhetssyn på människan. Vi skapar trygga mötesplatser där unga personer kan utvecklas till sin fulla potential.

Profil

Vi söker dig med minst gymnasieexamen som vill bidra till arbetet med att skapa bra och trygga mötesplatser för unga personer. Du är naturligt glad, trevlig och gillar att hjälpa andra. Ett gott sinne för ordning och reda kommer också att hjälpa till. Vi tror du är beredd att ta stort eget ansvar samt har en naturlig förmåga att bidra till en positiv arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som kanslist/föreningsadministratör kommer du att vara ett av föreningens ansikten utåt och ger service till våra medlemmar via telefon och på e-post. I arbetet ingår regelbunden kontakt med föreningens olika sektioner vilket ställer krav på flexibilitet eftersom våra föreningar drivs av ideella krafter.

Exempel på arbetsuppgifter: Hantering av medlemsregister, statistikredovisning, redovisning till kommunen och till olika förbund. Utläggsredovisning, kvittoregistrering, fakturering och uppföljning gentemot grupper och föreningar. Praktiskt arbete ute på föreningens olika verksamheter förekommer.

Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start våren 2023 som längst till och med 2023-06-30, med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Skicka din ansökan samt CV till rasmus@kfumuppsala.se senast den 2023-01-15. Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Rasmus Ornstein på 070-830 12 72. Vi kommer att hålla löpande intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om KFUM

KFUM är världens största och äldsta ungdomsrörelse med 70 miljoner medlemmar i 130 länder. KFUM Sverige har 45 000 medlemmar i ca 130 lokalföreningar.

KFUM vill erbjuda mötesplatser för unga människor där alla är välkomna. Vi erbjuder ett brett urval av fritidsaktiviteter riktade främst mot unga för att bidra till harmoni och rörelseglädje. Verksamheterna ska vara fria från konkurrens, öppna för alla och ha hela människan i fokus.

KFUM Uppsala bildades på 1870-talet och vi har lång erfarenhet av att driva barn- och ungdomsverksamhet. I dag erbjuder vi en bredd av olika verksamheter i Uppsala. Totalt har vi ca 4 000 medlemmar.

EMPOWERING YOUNG PEOPLE