• Slide Empowering
  • Slide Young
  • Slide People
Ny enhetschef

KFUM Uppsala söker en driven och engagerad Enhetschef till Alnäs

Nu söker vi dig som vill vara med och driva och utveckla verksamheten på KFUM Alnäs friluftsgård. Du tillsammans med kollegor, lägerchefer och drygt 100 ledare gör allt ni kan för att ge barnen sommarlovets bästa vecka.

 

Till Alnäs kommer grupper för att lära känna varandra, knyta starkare band och utvecklas. Oavsett varför personer eller grupper väljer att besöka Alnäs arbetar vi alltid med hög grad av service för att vistelsen hos oss ska bli ett minne för livet och att våra deltagare ska vilja återvända. För oss är det viktigt att våra besökare får prova nya aktiviteter och stärka självkänslan både individuellt och i grupp. På sommarlovet arrangerar KFUM Alnäs på uppdrag av Uppsala kommun dagläger för upp till 2 500 barn med målsättning att ge barnen möjlighet att prova på och stimulera till att skapa nya fritidsintressen.

Nu söker vi dig som vill vara med och driva och utveckla verksamheten på KFUM Alnäs friluftsgård. Du tillsammans med kollegor, lägerchefer och drygt 100 ledare gör allt ni kan för att ge barnen sommarlovets bästa vecka. Under vår och höst hyr vi ut anläggningen till skolor, föreningar och företag för lägerskolor, dagsaktiviteter och konferenser.

Läs mer om tjänsten här.

Skicka din ansökan samt CV till rasmus@kfumuppsala.se senast den 30 oktober. Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Rasmus Ornstein på 070-830 12 72 eller av Meline Höijer Schou enhetschef för Kulturhuset Leoparden på 070-605 16 05.

 

Kontakt:
Telefon: 018 – 15 63 00
E-post: kansli@kfumuppsala.se
Svartbäcksgatan 20
753 32 Uppsala