VIKARIERA SOM FASTIGHETSSKÖTARE PÅ ALNÄS

02 februari 2021

Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete? Är du bra på att ta ansvar och arbeta självständigt? När vår ordinarie områdesansvarig är föräldraledig söker vi dig som är praktiskt lagd, gillar att lösa problem samt hanterar enklare reparationer och underhållsarbete.

Du får gärna ha erfarenhet av fastighetsskötsel eller anläggningsansvar. Det är en fördel om du har körkort för bil, motorsåg och trimmer. Tillgång till bil är ytterligare ett plus.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår primärt löpande skötsel av vår anläggning på Alnäs men också föreningens övriga lokaler. Du planerar och utför enklare reparationer, underhållsarbeten, trädgårdsskötsel samt håller kontakten med hantverkare och entreprenörer. Du är behjälplig i övrig verksamhet på Alnäs. Visst arbete kan förekomma kvällar och helger beroende på när vi har bokningar.
Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på heltid från 2021–04–06 – dock längst till och med 2021-08-31.

Ansökan
Skicka din ansökan samt CV till cecilia@kfumalnas.se senast den 14 februari 2021. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Alnäs enhetschef Cecilia Olsson, 0733-21 07 51.

Annonsen som pdf: Fastighetsskötare till Alnäs_vikariat 2021