KFUM Uppsala söker en ansvarig för uthyrningsverksamheten på Alnäs

29 april 2022

Nu söker vi en ny person som vill ansvara för vår uthyrningsverksamhet på Alnäs. Sök innan 22 maj eller tipsa folk du känner.

Till Alnäs kommer grupper för att lära känna varandra, knyta starkare band och utvecklas. Oavsett varför personer eller grupper väljer att besöka Alnäs arbetar vi alltid med hög grad av service. För oss är det viktigt att våra besökare får prova nya aktiviteter och stärka självkänslan både individuellt och i grupp. På sommarlovet arrangerar KFUM Alnäs dagläger för upp till 2 500 barn med målsättning att ge barnen möjlighet att prova på och stimulera till att skapa nya fritidsintressen. Under vår och höst hyr vi ut anläggningen till skolor, föreningar och företag för lägerskolor, dagsaktiviteter och konferenser.

Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta att utveckla verksamheten på KFUM Alnäs friluftsgård.
I rollen ingår att i samråd med enhetschef planera, utveckla, samordna och genomföra föreningens uthyrningsverksamhet. Det innebär att ge service och support vid bokningsförfrågningar för lägerskolor, konferenser och övrig uthyrning. Du kommer också att ansvara för de timanställda i uthyrningsverksamheten, en grupp som ska utbildas och vårdas. För rätt person finns det också goda möjligheter att arbeta med Alnäs webb och digitala närvaro.

Profil

Vi söker dig med minst gymnasieexamen. Du kanske har jobbat som volontärsamordnare inom ideell sektor, med konferens, event, hotell eller service. Eller med något helt annat.

Vi tror du har fler av följande egenskaper:

  • God samarbetsförmåga
  • Ansvarstagande
  • Strukturerad
  • Stresstålig

Du pratar och skriver obehindrat på engelska, har b-körkort och kanske några andra erfarenheter vi anser meriterande:

  • Erfarenheter från andra ideella föreningar
  • Erfarenhet från annan liknande verksamhet
  • Relevant högskole- eller vidareutbildning
  • Erfarenhet av bidragsansökning och återrapportering av bidragsmedel

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, sex månaders provanställning tillämpas.

Tillträde enligt ök. KFUM Uppsala har kollektivavtal med FREMIA.

Arbete under kvällar och helger förekommer.

Ansökan

Skicka din ansökan samt CV till cecilia@kfumalnas.se senast den 22 maj. Frågor om tjänsten besvaras av Alnäs enhetschef Cecilia Olsson på 073-321 07 51.

Om KFUM

KFUM vill erbjuda mötesplatser för unga människor där alla är välkomna. Vi erbjuder ett brett urval av fritidsaktiviteter för att bidra till utveckling och rörelseglädje.

KFUM är världens största och äldsta ungdomsrörelse med 70 miljoner medlemmar i 130 länder. KFUM Sverige har 45 000 medlemmar i ca 130 lokalföreningar.