Alnäs sommarläger Bokningssläpp

26 februari 2024

Den 5 mars kl. 18:00 börjar platserna inför årets sommarläger på Alnäs att släppas.

EN DAG PÅ ALNÄS

Lägren pågår måndag till fredag och  börjar klockan 10.00 och slutar klockan 15.15. En typisk dag på Alnäs innehåller lekar, utflykter, lunch, bad och ett besök i glasskiosken för dem som önskar. 

Alla läger är utspridda på området. Barnen samlas på respektive vald plats varje morgon och avslutar även dagen där. Annars är dagarna varierade och anpassade efter gruppen.

Under pågående läger önskar vi vänligt men bestämt att anhöriga håller sig från området. Behöver du hämta ditt barn tidigare någon dag ta kontakt med receptionen. Inför dagens slut ber vi dig som hämtar ditt barn att antingen vänta uppe vid Granebergs parkering eller vid vår glasskiosk. En ledare för varje läger går med barnen upp till Granebergs parkering och barnen brukar komma dit vid 15.30-15.40.

Under de mest populära veckorna har vi över 350 barn och 80 ledare på plats, fördelade på upp till 18 olika läger. Varje läger har ledare som är dedikerade till just deras läger och stannar med samma grupp under hela veckan.

Lägerchefen, tillsammans med de ansvariga ledarna, ser till att verksamheten flyter på. I receptionen tar vi emot samtal och förbereder även kommande perioder och underlättar för de pågående aktiviteterna. Våra anställda ser till att båtar är redo, håller området i skick och lagar maten.

Lekar och övningar blandas med bad och äventyr, oavsett vilket läger deltagaren går på. Vårt mål är att veckan på Alnäs ska bli den roligaste på året!