Skip to content
Sök

E-Sport

en sektion inom KFUM Uppsala Trampolin

OM OSS

KFUM Uppsalas e-sportsverksamhet startades våren 2020 och bedriver idag en uppskattad verksamhet för barn och unga. Vårt fokus ligger på spelandet, fysisk aktivitet samt prat om hälsosamt spelande. Vi arbetar också för att erbjuda en aktivitet där alla blir bekräftade för vem de är och inte vad de gör.

Vad är e-sport?

Begreppet ”e-sport” är en förkortning för ”elektronisk sport” vilket är ett samlingsnamn för alla spel i virtuell miljö. Det vara allt från TV-spel till Augmented Reality (AR) till mobilspel och Virtual Reality (VR). E-sport är den snabbast växande sporten i världen!

Träningstider

I samarbete med Allis aktivitetshus bedrivs KFUM Uppsalas e-sportsverksamhet i Gaming Center Allis lokal på Sylveniusgatan 8B. Vi har en grupp för barn och ungdomar från 12 år. Gruppen delas i två halvor, den ena halvan spelar medan den andra halvan ägnar sig åt fysisk aktivitet och samtal om spelande i Allis olika lokaler.

Lördagar kl. 10-13

Bra att tänka på:
Ha med skor samt mjuka och rörliga träningskläder.
Vattenflaska och frukt rekommenderas.
Inga smycken på grund av skaderisk.

Intresseanmälan

Vi har lediga platser till våra grupper HT 2022. Välkommen att anmäla dig via denna länk.

Vill du veta mer om att börja träna e-sport eller har andra frågor? Kontakta KFUM Uppsala på e-sport@kfumuppsala.se alternativt 018 – 15 63 00.

 

Terminsavgifter

 • 1 gång/vecka

  1250kr

Kalendarium VT 2021

 • Terminsstart: v. 36
 • Höstlov: v. 44 (inga träningar)
 • Terminsavslutning: v. 49

Ledare

 • Rostom

  070-678 72 93

 • Christian

  070 – 272 73 85

Hitta till Allis